Dodano: 2006-10-29 11:26
pewnie, że ZŁO!!!! :twisted: :twisted: :twisted: a ja dzisiaj na Closterkellera jadę!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2006-10-29 13:52
| Narea napisał(a): |
| pewnie, że ZŁO!!!! :twisted: :twisted: :twisted: a ja dzisiaj na Closterkellera jadę!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: |
Fajnie masz, uwielbiam koncerty Closterka. Same w sobie są świetne i poznałam na nich tez sporo fantastycznych osób, z którymi do tej pory mam świetny kontakt. Żałuję, ze nie mogłam być jak grali ostatnio w Kraku, ale akurat wypadła mi wycieczka klasowa.
Już miałam opłaconą, więć nie mogłam się wycofać, a poza tym była dość ważna...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-10-29 14:02
a ja bym chciała mieć w ogóle wolny wieczór... nawet na poczytanie książki z całego księgozbioru, który się w mieszkaniu znajduje ;/ a tu tylko zakuwanie i zakuwianie...cholerne prawo :?
no ale na Clostera i spotkanie z Gekonem i Regisem miałam czas ^^ i dobrze go spożytkowałam :D
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2006-10-29 14:38
| frija napisał(a): |
| a ja bym chciała mieć w ogóle wolny wieczór... nawet na poczytanie książki z całego księgozbioru, który się w mieszkaniu znajduje ;/ a tu tylko zakuwanie i zakuwianie...cholerne prawo :?
no ale na Clostera i spotkanie z Gekonem i Regisem miałam czas ^^ i dobrze go spożytkowałam :D |
Grunt to umieć dysponować swoim czasem tak, by jak najwięcej czerpać z tego przyjemności, a zarazem porzytku. Wiadomo, że są przeczy priorytetowe... Tylko szkoda, żę tak ne ma kiedy robić wszystkiego, czego by się tak na prawdę chiało.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-10-29 14:48
a ja się na dodatek skupić nie mogę i nic mi z tej nauki nie wychodzi ;/ ehhhh ..;/
Dodano: 2006-10-29 15:01
| frija napisał(a): |
| a ja się na dodatek skupić nie mogę i nic mi z tej nauki nie wychodzi ;/ ehhhh ..;/ |
No taaa. Chyba wszyscy znają ten ból. Niestet. A rawo choć ciekawe, to jednak trudne i ja bym sobie nie poradziła - za dużo trzeba zapamiętywać.
Dodano: 2006-10-30 17:38
u mnie niedobrze się dzieje, bo powoli też olewam naukę.....niedobrze.... a wolny wieczór wczorajszy nieźle spożytkowałam, nie powiem... :twisted:
Dodano: 2006-10-30 17:48
ha, nauka się opłaciła...jako jedna z trzech osób "coś wiedziałam" jak to profesor rzeczowo ujął :twisted:
Dodano: 2006-10-30 19:30
Frija, ja też jestem z Ciebie dumna! Może i mnie to zmotywuje... a może i nie. XD Teraz myślę tylko o Vampiriadzie...
Dodano: 2006-10-31 15:34
szczęśliwa..... ja idę na cmentarz uskouteczniać małe co nieco typu rozmowa z Kimś lub Czymś :twisted:
Dodano: 2006-11-06 03:36
Ktoś lub Coś... Jak możne przeprowadzić taką rozmowę? Przde mną chyba wszystkie strachy uciekają. 
Dodano: 2006-11-06 14:29
ja nie, i chętnie spędziłabym z Tobą wolny wieczór.... trzeba będzie kiedyś to zrealizować....
Dodano: 2006-11-06 18:22
Oczywiście, żę trzeba będzie!
Dodano: 2006-11-06 18:51
Dodano: 2006-11-06 20:20
Owszem, wieczór nie będzie wolny, tylko nasz, to my będziemy wolne...
Dodano: 2006-11-07 14:11
masz rację... ale jak na razie do tego czasu nie mam jak zapełnić swych wieczorów... :? i co tu robić?
Dodano: 2006-11-07 18:24
gadać ze mną :)
Dodano: 2006-11-07 18:42
to też jest fajny sposób na zapełnienie wolnego, z pozoru nudnego wieczoru :D a na razie póki co mam gadanko z moim małym co nieco przez telefon i już coś jakoś wieczór się zapełnia
Dodano: 2006-11-07 20:06
I to chyba siue zapełnia w bardzo miły sposób. Ja przyszłam prosto do domu by popracować, a wciąż męczę ten sam szkic, a zamist na prawdę przy nim przysiąść to... sami widzicie, czym się zajmuję. 
Dodano: 2006-11-07 22:53
"dobrze posiedzieć przy żubrze" (choć to nie moje ulubione piwo) i w wolny wieczór uczyć się języka :D :D chyba muszę więcej wypić, he 8) generalnie wolne wieczory lubię spędzać w domu; chyba się starzeję
między fiordami a fieldami
Dodano: 2006-11-07 23:40
A ja chyba jestem młoda i lubię na imprezie w dobrym towarzystwie przyz odpowiedniej muzyce. :)
Ale także z przyjaciółmi w ogóle, juz obojętne gdzie...
W jakimś nastrojowym miejscu...
A czasem również w domu - po prostu trochę odpocząć, odświeżyć się, pomyśleć, lub ponicnierobić.
hmm, w sumie jak wiele osób.
A może inie, vo tam...
I tak nie mam teraz wolnych wiecorów, praca, nauka... Heh... Chcę już weekend!
Dodano: 2006-11-08 19:27
ja też! nareszcie może pogadam z przyjaciółką jak wróci z sanatorium i już zapełnienie na parę ładnych wieczorów, bo przez miesiąc się nazbierało :wink:
Dodano: 2006-11-08 23:22
Ooo, no to się dzykuje u Ciebie wesoło. :) Pewnie nie będziecie mogły się nagadać, naśmiać i na[tu wstaw cokolwiek, co można robic z przyjaciółką, a jest tego ho ho i jeszcze trochę...
] Pewno się już stęskniłyście, ale tym milsze będzie spotkanie po tym czasie. 
Dodano: 2006-11-09 19:14
a ile radości nas czeka juz jutro lub pojutrze:) caaaaaały wolny wieczór juz nie będzie taki wolny :wink: